Cum recuperezi fisierele sterse dupa formatare

Imediat dupa ce-ai formatat computerul, ti-ai auds aminte ca nu ai salvat niste date importante ce aveai pe har disk? Stai linistit, nu totul este pierdut. Daca zonele a discului in care erau salvate fisierele ce-ai uitat sa le salvezi, nu au fost suprascrise de alte date,  poti reusi a recupera tot, si dupa o formatare.

Este de ajuns sa folosesti Paragon Rescue Kit Free Edition, un disc de primu intervent pentru PC ce funtioneaza in afara Windows-ului ( se deschide inainte de sistemul operativ) si iti permite sa recuperezi datele de pe ori ce partitie sau hard disk, inclus hard dusk-urile formatate  si partitile sterse. Daca vrei sa descoperi cum sa recuperezi fisierele sterse dupa formatare, urmareste ghidul.

Paragon Rescue Kit Free Edition este un produs apsolut gratuit, dar pentru al folosi este nevoie sa pui “imi place” pe pagina de Facebook a lor, si efectuare o rapida registrare pentru a optine codul de registrare a programului. Pentru a incepe intra pe situl de internet si apasa pe FACEBOOK, pune Imi place pe pagina, si apasa pe butonul de sus din stangapentru a descarca programul pe PC.

In timp ce Paragon se descarca, compileaza modulul cu datele tale personale, si apasa pe SUBMIT pentru ati trimite codul de registrare.

O data ce-ai terminat de descarcat, deschide (rk_free_e.exe) si, in fereastra care se deschide, apasa pe Nex. Scrie Product Key si Serial Number din Paragon ce ai primit prin e-mail si apasa pe Next de doua ori consecutive pentru a incepe procesul de masterizare a discului.

Deci baga un CD sau DVD gol in Rom si apasa iare pe Next pentru a incepe crearea discului. Procesul se va termina dupa cateva minute, dupa cea va trebui sa apesi pe Finish si sa scoti CD/DVD din computer.

In acest punct, esti gata sa descoperi cum sa recuperezi fisierele sterse dupa formatare. Baga CD/DVD-ul ce ai facut in Rom, si dai restart la computer pentru a efectua un boot a discului.

In primu ecran ce iti apare, alege Normal Mode, si dai dublu click pe File transfer wizard pentru a incepe procedura ghidata. Arata partitia sau hard diskul de unde sa recuperezi fisierele, di lista din dreapta,

selecteaza fisierele de recuperare si apasa pe sageata verde ce merge in spre stanga. In acest punct, apasa pe Next, foloseste putonul … pentru a selecta driveru sau dispozitivul pe care sa salveze fisierele de recuperare si apsa pe Next de doua ori consecutive e dupa pe Close si Finish pentru a termina procesul.

Daca vrei sa recuperezi fisierele de pe o partitie stearsa, dupa ce ai deschis CD din Paragon, apasa dublu click pe Undelete Partition si lasal sa gaseasca partitea stearsa apasand pe Next -> Search -> Next -> Finish.

Un alt bun program pentru a recupera fisierele pierdute este Recuva, poti descori in detaliu cum se foloseste citind ghidul meu Cum recupezi fisierele sterse de pe PC.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Find Best Android Phones at BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, Facebook Games and The Diet Solution